Przejdź do treści głównej

Zarządzanie listą oczekujących

Dodaj klienta na listę oczekujących przy pełnym slocie i powiadom go automatycznie, gdy slot się zwolni.

Średniozaawansowany· 3 min czytania· Ostatnia aktualizacja: 2026-05-05· 56 osób uznało to za pomocne
Lista oczekujących sprawia, że **anulowane sloty** nie marnują się: **1. Dodawanie klienta.** Podczas rezerwacji pełny slot oferuje opcję „Dodaj do listy oczekujących”. **2. Gdy pojawi się anulowanie,** system automatycznie: - wysyła SMS i e-mail osobie na szczycie listy; - przechodzi do następnej osoby, jeśli ta nie potwierdzi w ciągu 30 minut; - tworzy wizytę, gdy ktoś potwierdzi. **3. Dodawanie ręczne.** Jako pracownik możesz dodać klienta na listę oczekujących z panelu. **4. Gdzie to zobaczyć.** Wizyty → zakładka Lista oczekujących — kto czeka, na jaką usługę i od kiedy. 📊 Lista oczekujących zwykle zwiększa obłożenie salonu o **8–12%**.

Czy ten artykuł był pomocny?